ByClaire - Sparkle op=op

 

 

 

ByClaire is, zoals bij velen inmiddels bekend, een eigen label haakgaren van Claire Boeter, auteur van o.a. het boek ‘Haakgeluk byClaire' en tevens bekend blogster op www.byclaire.eu. byClaire staat voor inspiratie, mooie materialen, trendy designs en prachtige kleuren.

byClaire - Sparkle
Als aanvulling op het huidige assortiment van byClaire met het Cotton, het zachte byClaire Softmix en de vrolijke stoffen, Kunnen we nu byClaire Sparkle verwelkomen. Sparkle is een schitterend lintgaren dat met vrolijke kleuren en veel volume zorgt voor extra glans in ieder werkstuk.

De 12 verschillende kleuren passen perfect bij de andere kwaliteiten van byClaire, de glans in het 25 grams bolletje gelijk is aan de kleur van het garen. Het Sparkle garen is een menging van katoen en polyester. Door de open structuur is het een luchtig garen geworden. Advies is om met brei- of haaknaald dikte 4 te werken. 

Klik hier om naar de patronen op www.byclaire.eu te gaan.  

 • ByClaire Sparkle 002 Silver Moonlight op=op
  ByClaire Sparkle 002 Silver Moonlight op=op
  € 1,75 € 1,50
 • ByClaire Sparkle 006 Candy Crush Coral op=op
  ByClaire Sparkle 006 Candy Crush Coral op=op
  € 1,75 € 1,50
 • ByClaire Sparkle 011 Pearl Blue op=op
  ByClaire Sparkle 011 Pearl Blue op=op
  € 1,75
 • ByClaire Sparkle 012 Fancy Purple op-op
  ByClaire Sparkle 012 Fancy Purple op-op
  € 1,75 € 1,50

Showroommorgen!

Met de showroomochtenden willen wij weer beginnen. Dit op DV. 7 november van 09:00 tot 14:15. Altijd van tevoren reserveren voor een tijdvak. Reserveren kunt u hier doen.  Zo kunnen wij iedereen te woord staan en kunt u rustig winkelen. 

Afhalen van uw bestelling kunnen wij weer aanbieden.
Kijk voor meer informatie bij de service pagina

 

© 2011 - 2020 CreaMijn | sitemap | rss