Opry siliconen Hexagonkralen 14 en 17 mm

Het speelse assortiment siliconen kralen van Opry is ideaal voor baby’s die tanden krijgen en leuk voor u en uw kinderen! De kralen zijn 100% veilig voor uw kind én veilig om op te kauwen. Maak met deze kleurrijke kralen uiteenlopende leuke accessoires die door u of uw kind kunnen worden gedragen. Of het nu gaat om een armband, ketting, sleutelhanger, speenkoord of bijtring, deze kralen geven plezier voor het hele gezin! Waarom niet iets samen met uw kinderen maken? De siliconen kralen van Opry zijn er in verschillende vormen, variërend van schattige kleine konijnen, hartjes en zeshoeken tot klassieke ronde kralen. Door hun grootte kunnen ze gemakkelijk over lint of dikke garens worden geregen.

Deze selectie siliconen kralen heeft de vorm van een hexagon. Verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet in 14mm en 17mm.

Geweldig voor baby's!

Gemaakt van BPA-vrije siliconen en veilig voor baby's die tandjes krijgen. Gebruik ze samen met de Opry siliconen speenklemmen om passende speenkoorden te creëren, waarmee uw kleintje kan spelen of maak een bijtring door een Opry siliconen bijtring toe te voegen aan een armband of ketting gemaakt met deze kralen!

 • Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 1
  Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 1
  € 3,95
 • Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 2
  Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 2
  € 3,95
 • Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 3
  Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 3
  € 3,95
 • Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 4
  Opry Siliconen kralen Hexagon 17mm AST 4
  € 3,95

Showroommorgen!

DV. 12 december van 09:00 tot 14:15. Altijd van tevoren reserveren voor een tijdvak. Reserveren kunt u hier doen.  Zo kunnen wij iedereen te woord staan en kunt u rustig winkelen. 

© 2011 - 2020 CreaMijn | sitemap | rss