Opry Scheepjes Siliconen artikelen

Siliconen speenkoordaccessoires van Opry!
 

Met dit nieuwe, kleurrijke assortiment van Opry stelt u eenvoudig zelf een bijtring of speenkoord samen voor uw kind! Het assortiment bestaat uit speenklemmen, bijtringen en kralen in diverse vormen - alle gemaakt van 100% veilig BPA-vrije siliconen. 

De speelse speenkoordaccessoires zijn ideaal voor baby’s. Ze zijn 100% veilig voor uw kind én ook veilig wanneer zij het in de mond stoppen. Maak met deze kleurrijke kralen uiteenlopende leuke accessoires die door u of uw kind kunnen worden gedragen. Of het nu gaat om een armband, ketting, sleutelhanger, speenkoord of bijtring, deze kralen geven plezier voor alle projecten!

Alle Opry siliconen babyartikelen zijn verkrijgbaar in maar liefst 23 kleuren!
Bovendien zijn van elke artikelreeks ook assortimenten in bij elkaar passende kleuren verkrijgbaar.

Maak zelf een speenkoord of babyspeeltje op maat met behulp van Opry's nieuwe assortiment siliconen kralen, speenklemmen en bijtringen. Met zo veel keuze in kleuren en vormen kunt u toch niet wachten om aan de slag te gaan?

Het speelse assortiment siliconen kralen van Opry is ideaal voor baby’s die tanden krijgen en leuk voor u en uw kinderen! De kralen zijn 100% veilig voor uw kind én veilig om op te kauwen. Maak met deze kleurrijke kralen uiteenlopende leuke accessoires die door u of uw kind kunnen worden gedragen. Of het nu gaat om een armband, ketting, sleutelhanger, speenkoord of bijtring, deze kralen geven plezier voor het hele gezin! Waarom niet iets samen met uw kinderen maken? De siliconen kralen van Opry zijn er in verschillende vormen, variërend van schattige kleine konijnen, hartjes en zeshoeken tot klassieke ronde kralen. Door hun grootte kunnen ze gemakkelijk over lint of dikke garens worden geregen.

Openingstijden showroom en afhalen!

Openingstijden showroom:
Iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 
DV. zaterdag 22 juni van 09:30 tot 12:00 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

© 2011 - 2024 CreaMijn | sitemap | rss