Haakplein PentaPatch CAL 2024 😍Nieuw !🧶


In februari start de nieuwe Haakplein CAL, de PentaPatch CAL 2024!

De ontwerpsters Jolanda en Naomi van Haakplein zagen in hun ontwerp vergelijkingen met Griekse mozaïektegels. Hierdoor was de keus snel gemaakt voor een Griekse naam. De 5 (Penta) rondjes in het middendeel en de manier van het aan elkaar zetten (Patchwork) zorgen voor de naam PentaPatch. Het patchwork van het middendeel zijn op verschillende manieren aan elkaar te zetten. 

De CAL (Crochet Along) gaat van start op 23 februari en bestaat uit 15 delen. Per week komt een deel van het patroon online, uiteraard met duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en enkele instructievideo’s. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de PentaPatch CAL te volgen.

Voor deze CAL zijn pakketten beschikbaar in vier kleurkeuzes, en om in Griekse stijl te blijven zijn er voor de pakketten Griekse namen gekozen die bij de kleuren passen. In ieder pakket zit voldoende garen in de juiste kleurverhouding voor het project, exclusief haaknaald. Bij deze CAL wordt gebruik gemaakt van Durable Comfy en haaknaald 3,5mm. 

De pakketten kunnen vanaf nu besteld worden in Pre-order en worden vanaf dinsdag 13 februari uitgeleverd!
Ruim op tijd voordat de CAL begint op 23 februari!

 • Pentapatch CAL 2024 - Australis Leverbaar!
  Pentapatch CAL 2024 - Australis Leverbaar!

  Australis: (roze-bruin)
  Australis, zuidenwind is afgeleid van het Latijnse woord Auster dat zuiden betekend.Haakplein heeft voor deze CAL gebruik gemaakt van het mooie Durable Comfy.
  Comfy is een fijn en zacht garen gemaakt van…

  € 69,95
 • In voorraad, gelijk leverbaar!

  Pentapatch CAL 2024 - Boreas
  Pentapatch CAL 2024 - Boreas

  Boreas: (blauw-grijs)
  In de Griekse mythologie was Boreas de god van de noordenwind. Boreas werd afgebeeld als krachtige figuur die koude lucht en winterse omstandigheden meebracht.Haakplein heeft voor deze CAL gebruik gemaakt van…

  € 69,95
 • Pentapatch CAL 2024 - Zephyr
  Pentapatch CAL 2024 - Zephyr

  Zephyr (bruin-groen-blauw)
  Zephyr was de god van de westenwind en de zachtere lentewind. Hij werd afgebeeld als jongeman met vleugels die de lente en de bloemen meebracht.Haakplein heeft voor deze CAL gebruik gemaakt van het mooie…

  € 69,95
 • In voorraad, gelijk leverbaar!

  Pentapatch CAL 2024 - Levant
  Pentapatch CAL 2024 - Levant

  Levant: (paars-groen)
  Oostenwind wordt ook wel Levantijnse wind genoemd. Verwijst naar een regio in het oostelijk deel van het middellandse zeegebied.Haakplein heeft voor deze CAL gebruik gemaakt van het mooie Durable Comfy.
  Comfy…

  € 69,95

Openingstijden showroom en afhalen!

Openingstijden showroom:
Iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 
DV. zaterdag 22 juni van 09:30 tot 12:00 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

© 2011 - 2024 CreaMijn | sitemap | rss