Haakplein PentaPatch CAL 2024 😍Nieuw !🧶


In februari start de nieuwe Haakplein CAL, de PentaPatch CAL 2024!

De ontwerpsters Jolanda en Naomi van Haakplein zagen in hun ontwerp vergelijkingen met Griekse mozaïektegels. Hierdoor was de keus snel gemaakt voor een Griekse naam. De 5 (Penta) rondjes in het middendeel en de manier van het aan elkaar zetten (Patchwork) zorgen voor de naam PentaPatch. Het patchwork van het middendeel zijn op verschillende manieren aan elkaar te zetten. 

De CAL (Crochet Along) gaat van start op 23 februari en bestaat uit 15 delen. Per week komt een deel van het patroon online, uiteraard met duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en enkele instructievideo’s. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en www.haakplein.com is de PentaPatch CAL te volgen.

Voor deze CAL zijn pakketten beschikbaar in vier kleurkeuzes, en om in Griekse stijl te blijven zijn er voor de pakketten Griekse namen gekozen die bij de kleuren passen. In ieder pakket zit voldoende garen in de juiste kleurverhouding voor het project, exclusief haaknaald. Bij deze CAL wordt gebruik gemaakt van Durable Comfy en haaknaald 3,5mm. 

De pakketten kunnen vanaf nu besteld worden in Pre-order en worden vanaf dinsdag 13 februari uitgeleverd!
Ruim op tijd voordat de CAL begint op 23 februari!

Openingstijden showroom en afhalen!

Openingstijden showroom:
Iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 
DV. zaterdag 2 maart van 09:30 tot 12:00 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

© 2011 - 2024 CreaMijn | sitemap | rss