Scheepjes CKAL - Vier 10 jaar Crafting Along!

 

Vier projecten voor 2024, eentje voor elk seizoen!

Scheepjes viert 10 jaar van community crafting met 4 nieuwe projecten! Voor de eerste keer bieden we de mogelijkheid om te kiezen tussen haken of breien: dus een Crochet- of een Knit-A-Long! De drie projecten verschijnen na elkaar, crafters kunnen dus van de winter tot en met de zomer bij Scheepjes terecht voor een CKAL. Het vierde project, een haakproject, staat op de planning voor het najaar van 2024 en zal later dit jaar bekend gemaakt worden.

 

Dawn Chorus Pick & Mix CKAL Experience  

De ontwerpen van de Dawn Chorus CKAL zijn geïnspireerd op vogels: elke kit is een eerbetoon aan een prachtige zangvogel die jou ’s morgens wekt met een melodie. Er is een nieuwe dag begonnen, een dag vol creatieve mogelijkheden.

 

Ieder vogeltje zingt zijn eigen lied, daarom nodigen de Pick & Mix kits uit om een ontwerp en craft naar wens uit te kiezen.
De aantrekkelijk vormgegeven kits bevatten alle garens die nodig zijn voor zowel het haak- als breipatroon en bevatten daarnaast nog leuke en handige extra’s.
Brei of haak elk ontwerp en creëer je eigen Dawn Chorus! 


 

 • Kit 1: Goldcrest Scarf door Martin Up North
  Kit 1: Goldcrest Scarf door Martin Up North

  Maak een gebreide of gehaakte jacquardsjaal die de prachtige kleuren van het goudhaantje laat zien, ontworpen door Martin Up North.

  Het gedetailleerde ontwerp van Martin bevat verschillende technieken waardoor de crafter niet…

  € 54,95
 • Kit 2: Dawn Chorus CKAL de Blue Tit Cushion door Liz Barraclough
  Kit 2: Dawn Chorus CKAL de Blue Tit Cushion door Liz Barraclough

  In 2024 is de allereerste Scheepjes CAL alweer 10 jaar geleden. Dit viert Scheepjes met maar liefst vier nieuwe projecten. Extra bijzonder is dat u al deze projecten kunt haken óf breien! U kunt dus gaan voor een Crochet-A-Long…

  € 27,95
 • Scheepjes Dawn Chorus CKAL - Bullfinch Blanket
  Scheepjes Dawn Chorus CKAL - Bullfinch Blanket

  De gratis patronen voor deze CKAL deken komen vanaf 17 juli 2024 online bij www.scheepjes.com en in de verschillende Facebook groepen! Na de prachtige Goldcrest Scarf (art. nr. CKAL2024-GC) van Martin Up North en de Blue Tit…

  € 73,50

Openingstijden showroom en afhalen!

Openingstijden showroom:
Iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 
DV. zaterdag 22 juni van 09:30 tot 12:00 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

© 2011 - 2024 CreaMijn | sitemap | rss