Simy's Studio garens

Wij van Simy’s Studio begrijpen dat craften meer is dan alleen een hobby; het is een verrijkende levensstijl die passie koestert en de verbeelding aanwakkert. Ons merk, geleid door het team van De Bondt, is gebaseerd op de overtuiging dat craften verder gaat dan het eindresultaat. Het is een buitengewone reis van zelfontdekking en een toegangspoort tot vele ideeën.

 

Welkom in een wereld van eindeloze inspiratie, waar creativiteit niet alleen een levensstijl is, maar juist een essentieel onderdeel van wie wij zijn.

Nieuwe Premier Yarn Collection

 De Simy’s Studio Premier Yarn Collection bestaat uit drie betoverende reeksen van 100% Superwash Merinowol. HOPE en TRUTH bieden elk een prachtig palet van 15 kleuren, waarbij elke kleur is vernoemd naar een spreekwoord dat hun essentie weergeeft. Elke garenstreng van Simy’s Studio is uniek en spreekt breiers en hakers aan die graag investeren in het werken met handgeverfde garens.  

 

NAKID is een natuurlijke, ongeverfde wol die fungeert als een blanco canvas voor een groeiend aantal crafters die graag hun eigen garen willen verven en op zoek zijn naar artistieke vrijheid. 

 

  • Simy's Studio Boek nr. 1
    Simy's Studio Boek nr. 1

    Treedt binnen in Simy’s Studio en laat u inspireren in een creatief paradijs. Simy’s Studio begrijpt dat craften en creativiteit meer is dan alleen een hobby: het is een verrijkende levensstijl. Simy’s Studio is ervan…

    € 9,95

Openingstijden showroom en afhalen!

Openingstijden showroom:
Iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 
DV. zaterdag 7 september van 09:30 tot 12:00 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk dit kan na het bestellen en betalen via de site.

© 2011 - 2024 CreaMijn | sitemap | rss